Rüyada iri balık görmek

Rüyada iri balık görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, önemli atılımlar yapacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına tabir olunur.

Rüyada iri balık gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular, yapılması gereken pazarlıklar veya anlaşmalar istendiği gibi gitmeyebilir.

Rüyada iri balık yakalamak eğlenceli günler yaşayacağına, kısa sürede başarısının artacağına delalettir.

Rüyada iri balık tutmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada iri balık temizlemek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına tabir olunur.

Rüyada iri balık görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, insanlardan bir süre uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada irili ufaklı balık görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri siyah karınca görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri siyah fare görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada sarı iri yılan görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments