Rüyada arkadaş korumak

Rüyada arkadaş korumak gözyaşına ve kedere boğulacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, hedeflerini tutturacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına işaret eder.

Rüyada arkadaş korumak gördüyseniz:

  • Yanlış kişilere kapılmamaya özen gösterin.

Rüyada arkadaş korumak sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı korumak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını korumak kafasının boşalacağına, makamının sarsılmayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşlarını korumak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada kardeşlerini korumak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızı korumak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada kuranı kerimi korumak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, istediklerini elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başbakanı koruduğunu görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, tatsızlıkların aşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments