Rüyada devlet büyüğünü korumak

Rüyada devlet büyüğünü korumak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüğünü korumak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplayabilecek zamanınız olacak.

Rüyada devlet büyüğünü korumak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya alamet eder.

Rüyada devlet adamını korumak yeni bir araca sahip olunacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada devlet başkanını korumak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada evinde devlet büyüğü görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, hoşluklarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğünden kalem almak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüğü olmak adının kirletilmeye çalışılacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Rüyada eski bir devlet büyüğü görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir devlet adamı görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments