Rüyada insan kalbi görmek

Rüyada insan kalbi görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, eşiyle bahtiyar olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına yorulur.

Rüyada insan kalbi gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Rüyada insan kalbi yemek zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine tabir olunur.

Rüyada insan kalbi görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına rivayet eder.

Rüyada kalbinin çok hızlı attığını görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine yorulur.

Rüyada kalbine bıçak saplanmak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, borçlarının azalacağına alamet eder.

Rüyada kalbinden kan geldiğini görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kalbini görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalbini kesmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada kalbin yerinden çıktığını görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments