Rüyada boynuzsuz inek görmek

Rüyada boynuzsuz inek görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, her zaman şükür içinde olacağına, yeni mallara kavuşacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine inanılır.

Rüyada boynuzsuz inek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular hala sizin kendinizi işinize vermenizi kısmen engelliyor olabilir.

Rüyada boynuzu kırık inek görmek bir araya geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına yorulur.

Rüyada inek boynuzu tutmak kazancının daha da artacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada inek boynuzu görmek iftiraya maruz kalınacağına, fakirlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuzlu inek görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, verimin her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada siyah boynuzlu inek görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına işarettir.

Rüyada inek tarafından boynuzlanmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada inek boynuzlaması görmek ferahlık veren sözler duymaya, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments