Rüyada ineğin pislediğini görmek

Rüyada ineğin pislediğini görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada ineğin pislediğini gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin hiç değişmeyeceğinden o kadar da emin olmamalısınız.

Rüyada ineğin pislediğini görmek hanesinde bolluk ve bereket olacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine rivayet eder.

Rüyada sokak ortasına pislemek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, hastalıklarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuşun pislediğini görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak pislemek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına yorulur.

Rüyada kapının önüne pislemek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, başarısızlıklara düşeceğine işarettir.

Rüyada kiloduna pislemek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine tabir olunur.

Rüyada üstüne pislemek işinde büyük zaferler elde edeceğine, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşırına pislemek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments