Rüyada imtihana hazırlanmak

Rüyada imtihana hazırlanmak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, suç işleyeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, hastalığın biteceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada imtihana hazırlanmak gördüyseniz:

  • Paylaşımcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada imtihana hazırlanmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada imtihan olduğunu görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına inanılır.

Rüyada imtihan edilmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine delalet eder.

Rüyada imtihanı kaybetmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada imtihana geç kalmak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada imtihan kaybetmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada imtihana girmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada imtihan kazanmak eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments