Rüyada ilikli iğne görmek

Rüyada ilikli iğne görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ilikli iğne gördüyseniz:

  • Bazı konular göründüğü gibi olmayabilir.

Rüyada ilikli iğne görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada ilik açmak gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, en küçük sorunda parlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğme iliği görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine yorulur.

Rüyada ilik görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilik yemek huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine işaret eder.

Rüyada ilik kanseri olduğunu görmek ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine yorulur.

Rüyada düğme iliği açmak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilik nakli görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments