Rüyada ilaç kutusu görmek

Rüyada ilaç kutusu görmek kolaylığa kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, prestij sahibi olunacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına inanılır.

Rüyada ilaç kutusu gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenin yanı sıra prestij artışı da söz konusu olabilir ya da gelirlerinizi arttırmak için özel yeteneklerinizi geliştirici eğitim veya ekipman yatırımı içerisine girebilirsiniz ya da kendi işinizi kurabilirsiniz.

Rüyada boş ilaç kutusu görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, moralinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilaç kutusu görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada kutu ilaç görmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilac aramak şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mavi ilaç görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilaç içerken boğulmak maddi olarak zorluk çekileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz ilaç içmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada iğne ve ilaç görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
hasan emre

Hocam İyi ğünler Rüyamda Babam Bana 2 kutu agzına kadar dolu mavi renkte ilac getiriyor İyileşmek icin agzıma Alıyorum Cigniyorum Garip tarafıysa Tadını Alıyorum ekşimsi ama tatlı bi tadı var cigniyorum 2 tane yutuyorum Sizce Yorumu Nedir İnancı Yüksek İCİM Dışım bir biriyimdir teşekkür ederim