Rüyada ilaç içerken boğulmak

Rüyada ilaç içerken boğulmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kalabalık günler geçirileceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, başarıları ile konuşulacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yükseleceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilaç içerken boğulmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, önceliklerinizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren güç kaybı yaşayan konulara çeki düzen verilmesi gerekiyor.

Rüyada ilaç içerken boğulmak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine ilaç içirmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe ilaç içirmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, amacına ulaşabileceğine işarettir.

Rüyada ilaç içen birini görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine inanılır.

Rüyada ilaç içip kusmak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına yorulur.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada ilaç içmemek bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, hayattan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içtiği ilacı kusmak girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments