Rüyada arı tutmak

Rüyada arı tutmak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, şeytana uyacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, bol bol moral depolanacağına yorulur.

Rüyada arı tutmak gördüyseniz:

  • Daha fazla gülmek ev eğlenmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada arı tutmak yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine tabir olunur.

Rüyada arıların kovaladığını görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek arı görmek eline para geçeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada suda arı görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, net bir bakış açısı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arı yakalamak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada ana arı görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada eşek arı öldürmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, şansının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arı kovanı almak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments