Rüyada iki tane yeşil yılan görmek

Rüyada iki tane yeşil yılan görmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına inanılır.

Rüyada iki tane yeşil yılan gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada iki tane yeşil yılan görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki tane siyah yılan görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işarettir.

Rüyada üç tane yılan görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, büyük bir başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane yılan öldürmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç tane siyah yılan görmek kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, onun zamanını çalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane yılan görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane sarı yılan görmek uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada iki tane büyük yılan görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments