Rüyada iki tane küçük yılan görmek

Rüyada iki tane küçük yılan görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada iki tane küçük yılan gördüyseniz:

  • Sorunlar ne olursa olsun başınızı kaşıyacak vakit bulamayabilirsiniz.

Rüyada iki tane küçük yılan görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına yorulur.

Rüyada iki tane yeşil yılan görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada birkaç tane yılan görmek canla başla çalışacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki tane siyah yılan görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane büyük yılan görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada iki tane yılan öldürmek rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane sarı yılan görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına yorulur.

Rüyada üç tane siyah yılan görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan allah’ın izniyle kurtulacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments