Rüyada ihtiyarın elini öpmek

Rüyada ihtiyarın elini öpmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ihtiyarın elini öpmek gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda duygusal sorunlar ortaya çıkabilir.

Rüyada ihtiyar elini öpmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada ihtiyarın elini öpmek sonuçtan memnun kalacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada ihtiyar birinin elini öpmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, daha kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ihtiyar eli öpmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada beyaz sakallı ihtiyar görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ihtiyarlar görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada yabancı ihtiyar adam görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, kişinin kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ihtiyar adama yardım etmek kazancının helal para olacağına, çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments