Rüyada ihtiyar eli öpmek

Rüyada ihtiyar eli öpmek özgüveninin artacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, fakirlerin zenginleşeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine delalet eder.

Rüyada ihtiyar eli öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin vereceği tepkilerden eminseniz, bir kez daha düşünmelisiniz.

Rüyada ihtiyarın elini öpmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada ihtiyar birinin elini öpmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ihtiyar eli öpmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine tabir olunur.

Rüyada ihtiyar elini öpmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bir ihtiyar görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ihtiyar insan görmek endişelerin son bulacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ak sakallı ihtiyar görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına delalet eder.

Rüyada ihtiyar bir kadın görmek bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments