Rüyada ihtiyar insan görmek

Rüyada ihtiyar insan görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, büyük bir yenilgi alacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada ihtiyar insan gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzından kişilerle bir araya gelebilir, farklı yer veya kişileri ziyaret edebilir, ilginç planlar yapabilirsiniz.

Rüyada ihtiyar insan görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Rüyada ihtiyar görmek koyu muhabbette kalacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ihtiyar adama yardım etmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Rüyada ölü ihtiyar görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, kişinin gönlünü alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ihtiyar elini öpmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına inanılır.

Rüyada ihtiyar eli öpmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada genç birini ihtiyarlamış görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada ihtiyar bir adamla evlenmek kendini çok iyi hissedeceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments