Rüyada arazi kazmak

Rüyada arazi kazmak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada arazi kazmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarabileceğiniz işlerde daha tutucu bir tavır sergileyebilirsiniz.

Rüyada arazi kazmak işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine delalet eder.

Rüyada arazide yürümek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş bir arazide koşmak kazancının çok düşeceğine, onlara sanat öğreteceğine inanılır.

Rüyada ekili arazi görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş arazi görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada sulak arazi görmek istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sürülmüş arazi görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ormanlık arazi görmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments