Rüyada içki tükürmek

Rüyada içki tükürmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, büyük düşüneceğine, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada içki tükürmek gördüyseniz:

  • Zararlı çıkmazsınız.

Rüyada içkiyi tükürmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine işaret eder.

Rüyada içki içip tükürmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada içki tükürmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanın yüzüne tükürmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına rivayet eder.

Rüyada saç tükürmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada katran tükürmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Rüyada babaya tükürmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments