Rüyada hükümet binası görmek

Rüyada hükümet binası görmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada hükümet binası gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada hükümet binası görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada hükümet görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına tabir olunur.

Rüyada hükümetin düştüğünü görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada hükümet konağı görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, iyi konumlara geleceğine yorulur.

Rüyada hükümet adamı görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada hükümet adamlarını görmek yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada binanın içinde olmak mevki kaybına uğrayacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor bina görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, galibiyetlerinin artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments