Rüyada hoşlandığı kızı öpmek

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek gördüyseniz:

  • Bir iş ya da iş birliği teklifi veya işinizle ilgili bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalettir.

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığın birini öpmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada hoşlandığı kızın elini tutmak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments