Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek gördüyseniz:

  • Yanlış yolu aşındırdığınızın ya da yanlış yerde zaman kaybettiğinizin farkına varabilir, daha az mücadele gerektiren ya da daha az rekabet içeren yollar arayabilirsiniz.

Rüyada hoşlandığın kişiyi öpmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, başarılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığı kişiyi öpmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada hoşlandığı erkeği öpmek mutlu günlerin yaşanacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada hoşlandığı kızı öpmek atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine işaret eder.

Rüyada hoşlandığın birini öpmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada hoşlandığın kızı öpmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeği öpmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın kişiyle uyumak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments