Rüyada hortumla yıkamak

Rüyada hortumla yıkamak geçim sıkıntısı yaşanacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalettir.

Rüyada hortumla yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerlerini dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada hortumla yıkamak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortumla birini yıkamak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine inanılır.

Rüyada hortumla merdiven yıkamak diplomalarının artacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada evi hortumla yıkamak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortumla pencere yıkamak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortumla camları yıkamak kendisinin de bu duruma kırılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla evin içini yıkamak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hortumla balkon yıkamak ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments