Rüyada hortumla birini yıkamak

Rüyada hortumla birini yıkamak bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, sevindirici haberler alınacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına alamet eder.

Rüyada hortumla birini yıkamak gördüyseniz:

  • Konularında son derece bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Rüyada hortumla araba yıkamak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortumla beton yıkamak aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvaleti hortumla yıkamak kazanca kavuşacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hortumla ev yıkamak makam edineceğine, temize çıkacağına delalet eder.

Rüyada hortumla merdiven yıkamak kazancını günden güne daha da arttıracağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine delalettir.

Rüyada hortumla balkon yıkamak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Rüyada evi hortumla yıkamak aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla evi yıkamak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments