Rüyada hortumla halı yıkamak

Rüyada hortumla halı yıkamak içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada hortumla halı yıkamak gördüyseniz:

  • Kontrollü olmakta fayda var.

Rüyada hortumla halı yıkamak makam ve kariyer sahibi olunacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortumla birini yıkamak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, anne baba ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortumla araba yıkamak korkularını yeneceğine, edilen duaların allah katında kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada evini hortumla yıkamak ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvaleti hortumla yıkamak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hortumla pencere yıkamak zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işarettir.

Rüyada hortumla çamaşır yıkamak kişinin esenlik bulacağına, zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada hortumla kapı yıkamak hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, hasretlerin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments