Rüyada hortumla kapı yıkamak

Rüyada hortumla kapı yıkamak evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortumla kapı yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya iş birliklerinizde stres yaşanabilir.

Rüyada hortumla kapı yıkamak sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine işarettir.

Rüyada hortumla kapının önünü yıkamak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalettir.

Rüyada hortumla çamaşır yıkamak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada hortumla tuvalet yıkamak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada tuvaleti hortumla yıkamak tazeleneceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada hortumla halı yıkamak hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla bir yerleri yıkamak sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortumla havlu yıkamak borçların gittikçe artacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments