Rüyada hızla merdiven çıkmak

Rüyada hızla merdiven çıkmak hiç beklenmedik şeyler yapacağına, yanlış kararlar vereceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada hızla merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeden önce işlerinizi bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada merdivenden hızla çıkmak gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hızla merdiven çıkmak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işlerinin azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden hızla inmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada hızla merdiven inmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine yorulur.

Rüyada merdivenleri hızla inmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulur.

Rüyada hızla merdivenden inmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet eder.

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada hızla gökyüzüne çıkmak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments