Rüyada hira dağını görmek

Rüyada hira dağını görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada hira dağını gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işler veya maddi içerikli konular giderek daha karışık bir hal almaya başlayabilir.

Rüyada dağ keçisi yakalamak rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada buğday dağıttığını görmek ticaret dünyasında adının yayılacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak işine dört elle sarılacağına, düzenin bozulacağına işarettir.

Rüyada dağın eteğinde olmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına rivayet eder.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağdan akan şelale görmek kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dağdan aşağı uçmak gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil yüksek dağ görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments