Rüyada hiç tanımadığımız birini görmek

Rüyada hiç tanımadığımız birini görmek yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, hasta ise bakacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada hiç tanımadığımız birini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkındaki fikirlerinizi ya da duygularınızı sır olarak tutmanız size şiddetli şekilde geri dönebilir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle kavga etmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın birine sarılmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığımız birini görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığın ölmüş birini görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın birini öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek iç huzurunun yerinde olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments