Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, çok üst mevkilere geleceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili veya özel yaşamınızı ilgilendiren konuları açmanız durumunda kapatmak çok zor olabilir.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın kadın görmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı bir kadın görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada hiç tanımadığın insanlar görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığı birine sarılmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments