Rüyada her yerin yeşil olduğunu görmek

Rüyada her yerin yeşil olduğunu görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada her yerin yeşil olduğunu gördüyseniz:

  • Size kaba davranan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada her yeri yeşil görmek ticarette şansının yaver gideceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada her yerin yeşil olduğunu görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada her yerinin morardığını görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada her yeri buz görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada her yeri deniz görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada her yerin karardığını görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada her yerin sular altında kaldığını görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunların ardı ardına geleceğine tabir olunur.

Rüyada her yeri mavi görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments