Rüyada arabayla uçurumdan suya düşmek

Rüyada arabayla uçurumdan suya düşmek çok hayırlı işlere atılacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, işlerini hafifleteceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kulluk derecesinin artmasına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan suya düşmek gördüyseniz:

  • Alışverişler veya keyif için yapılan harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada arabayla uçurumdan suya düşmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabadan uçurumdan düşmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, işlerinde atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşmek hayattan bıkmasına neden olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan arabayla düşmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine alamet eder.

Rüyada araba uçurumdan düşmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada arabadan uçuruma düşmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla uçurumdan denize düşmek yapacağı planların altüst olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan suya düşmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments