Rüyada çok susamak ve su içmek

Rüyada çok susamak ve su içmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, borçlarının artacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada çok susamak ve su içmek gördüyseniz:

  • Bazı istekleriniz diğerlerine mantıksız görünebilir.

Rüyada susamak su içmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada susamak ve su içmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada çok susamak ve su içmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürekli susamak ve su içmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada su içmek susamak tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada kana kana susamak şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçluyken susamak şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada susadığını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments