Rüyada hazine altın görmek

Rüyada hazine altın görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hazine altın gördüyseniz:

  • Doğru strateji kurmalısınız.

Rüyada hazine altın görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Rüyada altın hazine bulmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada toprak altında hazine bulmak önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın ve hazine görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına inanılır.

Rüyada altın hazine görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada denizde hazine görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda hazine görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işaret eder.

Rüyada hazine sandığı bulmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, rakiplerinin üzüleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments