Rüyada altın hazine bulmak

Rüyada altın hazine bulmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada altın hazine bulmak gördüyseniz:

  • Şans durumunuz da sürekli değildir.

Rüyada altın hazine bulmak maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya inanılır.

Rüyada toprak altında hazine bulmak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde hazine bulmak makbul olan mallara kavuşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet eder.

Rüyada hazine bulmak zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hazine para bulmak çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hazine sandığı bulmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada mezarda hazine bulmak başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Rüyada denizde hazine bulmak sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments