Rüyada hayız olmak

Rüyada hayız olmak maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, zenginleşeceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalettir.

Rüyada hayız olmak gördüyseniz:

  • Ya da olayları farklı açılardan ele alırsanız, huzur verici olacağını göreceksiniz.

Rüyada hayız kanı görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayızlı kadın görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada hayız hali görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, girilen yolda zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada hayızlı iken namaz kılmak yepyeni projelerle uğraşacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kızının hayız olduğunu görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, sorunlarını aşacağına alamet eder.

Rüyada kendini hayızlı görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının hayız olduğunu görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, alim insanlardan sayılacağına tabir olunur.

Rüyada hayızlı olmak güzel haberler alacağına, işlerini tek başına yöneteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments