Rüyada kızının hayız olduğunu görmek

Rüyada kızının hayız olduğunu görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, borçların kapanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada kızının hayız olduğunu gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada kızının hayız olduğunu görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına yorulur.

Rüyada hayızlı iken namaz kılmak gözden düşeceğine, ayıplanacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada hayız bezi görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini hayızlı görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iyi şartlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayız olmak kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine yorulur.

Rüyada başkasının hayız olduğunu görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada hayız kanı görmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada hayız kanı yıkamak ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments