Rüyada havuz içinde su görmek

Rüyada havuz içinde su görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada havuz içinde su gördüyseniz:

  • Geniş düşünmelisiniz.

Rüyada içinde az su olan havuz görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sevilen bir dostun geleceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuz içinde su görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada havuzun içinde su görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini havuzun içinde görmek yalan söylemeye, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine yorulur.

Rüyada havuz içinde yüzmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, toplumda iyi bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada evinin içinde havuz görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada havuzun içinde köpek görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments