Rüyada havuzun içinde su görmek

Rüyada havuzun içinde su görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, aksiliklerin yaşanacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuzun içinde su gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz istediğinizi elde etmenize yardımcı olabilir.

Rüyada havuz içinde su görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada havuzun içinde su görmek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içinde az su olan havuz görmek yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada havuzun içinde bebek görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada havuzun içinde taş görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, kem gözlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada odanın içinde havuz görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada havuz içinde yunus balığı görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments