Rüyada hastanede yatmak

Rüyada hastanede yatmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine tabir olunur.

Rüyada hastanede yatmak gördüyseniz:

  • Genelde kadınlarla olan ilişkileriniz gerilimli olabilir.

Rüyada deli hastanesine yatmak tüm gözleri üzerinde toplayacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada hastane yatmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada hastane yatağında yatmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, giden birinin geri döneceğine delalettir.

Rüyada akıl hastanesine yatmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada hastanede yatmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada deliler hastanesine yatmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına inanılır.

Rüyada hastane odasında yatmak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, zaaflarına kapılacağına yorulur.

Rüyada hasta olup hastanede yatmak esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments