Rüyada hastane yatmak

Rüyada hastane yatmak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine işarettir.

Rüyada hastane yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda haklı olsanız dahi, sonuna kadar ısrarcı olmanız sorun yaratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada hastanede yatmak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastaneye yatmak mutluluk ve huzur bulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastane yatmak kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada deliler hastanesine yatmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada akıl hastanesine yatmak pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işaret eder.

Rüyada hastane yatağında yatmak ticarete adım atacağına, ruh sağlığının bozulacağına delalet eder.

Rüyada deli hastanesine yatmak rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastane odasında yatmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments