Rüyada deliler hastanesine yatmak

Rüyada deliler hastanesine yatmak bereketin ve verimin geleceğine, günah işlemekten korunacağına, düşmanlıkların biteceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, kul hakkına girmeyeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, bereket ve zenginlik olacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine rivayet eder.

Rüyada deliler hastanesine yatmak gördüyseniz:

  • Neyse daha sonra herşey düzelecek.

Rüyada deliler hastanesine yatmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada deliler hastanesine gitmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini deliler hastanesinde görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada deliler hastanesi görmek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Rüyada delil aramak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada delilo oynamak dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada deliler görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada delil saklamak sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments