Rüyada hasta yavru kedi görmek

Rüyada hasta yavru kedi görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, her zaman şükür içinde olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasta yavru kedi gördüyseniz:

  • Sizden haber veya bilgi talebinde bulunmayan kişilere bilgi aktarmanızın bir anlamı olmayabilir.

Rüyada hasta yavru kedi görmek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta kedi yavrusu görmek sorumlulukların yerine getirileceğine, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada hasta yavru köpek görmek kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru kediye su vermek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işarettir.

Rüyada yavru kedi doğurmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, yeni hobiler edinileceğine delalettir.

Rüyada gri yavru kedi görmek insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, lükse ve konfora kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ölü kedi yavruları görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine rivayet eder.

Rüyada yavru kedi tutmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments