Rüyada yavru kediye su vermek

Rüyada yavru kediye su vermek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kendisine uğur getireceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada yavru kediye su vermek gördüyseniz:

  • Çok fazla muhatap olmamanız durumunda ortaya çıkan durumlar kendiliğinden hallolabilir.

Rüyada yavru kediye su vermek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu öldürmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, kazancın günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada kedi yavrusunu dışarı atmak kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kedi ve kedi yavrusu görmek kendisi paralayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta kedi yavrusu görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedi ve annesini görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru kedi görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru kediyi sevdiğini görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments