Rüyada haşlama yumurta görmek

Rüyada haşlama yumurta görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına tabir olunur.

Rüyada haşlama yumurta gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiye veya önerilerinizi dinleme konusunda isteksiz olabilirler ya da sizin fikirlerinizden tamamen farklı fikirlere sahip olmaları ufak tefek gerilime neden olabilir.

Rüyada yumurta haşlandığını görmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış bozuk yumurta görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada haşlama yumurta görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada haşlama yumurta yemek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta soyduğunu görmek hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış yumurta almak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada haşlamış yumurta görmek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments