Rüyada haşlamış yumurta görmek

Rüyada haşlamış yumurta görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada haşlamış yumurta gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle başarılarınızı kutlayabilirsiniz.

Rüyada haşlanmış yumurta sarısı yemek işlerinin istediği gibi olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada yumurta haşlaması görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış soyulmuş yumurta görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada haşlanan yumurta görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kötü günleri geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta vermek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine delalettir.

Rüyada yumurta haşlaması yemek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış yumurta yediğini görmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış yumurta soyduğunu görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments