Rüyada hapse cezası almak

Rüyada hapse cezası almak sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yaşamının uzun olacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, kazancın çoğalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada hapse cezası almak gördüyseniz:

  • Baskılar sizi yıpratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada hapse cezası almak sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına inanılır.

Rüyada polisten ceza yemek iç huzurunun yerinde olacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceza aldığını görmek onları rahat ettireceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapis cezası yemek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada trafik cezası görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına alamet eder.

Rüyada öğretmenden ceza almak bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ceza aldığını görmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada disiplin cezası almak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments