Rüyada tanıdığını hapishanede görmek

Rüyada tanıdığını hapishanede görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, insanların alım gücünün azalacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına yorulur.

Rüyada tanıdığını hapishanede gördüyseniz:

  • Olayları gerçekleştirecek olan sizsiniz oturup beklememelisiniz.

Rüyada tanıdığını hapishanede görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapishanede yatmak illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada yakınını hapishane görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hapishanede birini görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına delalettir.

Rüyada hapishaneden çıkan birini görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, engellerden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine inanılır.

Rüyada oğlunun hapishaneye girdiğini görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı hapishanede görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments