Rüyada hapis yatan birini görmek

Rüyada hapis yatan birini görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, işinde de hep başarılı olacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada hapis yatan birini gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler veya haberler yanlış ya da eksik olabilir.

Rüyada hapiste yatan birini görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hapis yatan birini görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine yorulur.

Rüyada birini hapisten kurtarmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak birbirlerine her konuda destek olacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada birinin hapis cezası aldığını görmek zor durumlarda kalacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada babanın hapisten çıktığını görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birini hapiste görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada kocayı hapiste görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments