Rüyada hapis kalmak

Rüyada hapis kalmak verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına yorulur.

Rüyada hapis kalmak gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz şımartıp stresi azaltabilirsiniz.

Rüyada bir yerde hapis kalmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada evde hapis kalmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapiste kalmak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapis kalmak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına yorulur.

Rüyada hapisteki birinin çıktığını görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada hapiste olduğunu görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birini hapiste görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet eder.

Rüyada müebbet hapis cezası almak onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments