Rüyada hapı yutamamak

Rüyada hapı yutamamak büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına delalet eder.

Rüyada hapı yutamamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal ya da refuse etmemenizde fayda var.

Rüyada babanın hapse girdiğini görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin hapse gireceğini öğrenmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde hap görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine yorulur.

Rüyada hapısten kaçmak yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına işaret eder.

Rüyada annesinin hapse girdiğini görmek birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, ortağından ayrılacağına işaret eder.

Rüyada hap kusmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine işarettir.

Rüyada hapse gireceğini duymak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babamın hapse girdiğini görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Zeliha

Merhaba rüyamda hapı yutmaya çalışıyordum fakat yutamadim geri ağzımda parcalanmış şekilde tükürdüm yorumlarsanız sevinirim